Skip to main content

Meditationskretsen

Kom och upplev en skön stund för dig själv med mjuka rörelser och andning i fokus. De långsamma och stärkande rörelserna samt andningsövningarna möjliggör i bästa fall ett inre lugn, en välmående kropp samt framför allt en chans att lyssna inåt till dig själv. Rörelserna och andningsteknikerna som vi gör på lektionerna kan du sedan ta med dig till din egen vardag. Rörelserna är skonsamma och stärkande.

Meditation i rörelse bottnar sig på sk Scaravelliyoga och den lämpar sig för alla åldrar och kräver inga förhandskunskaper. Snarare än akrobatiska rörelser strävar man efter rörlighet, ofta med hjälp av små, långsamma och stärkande rörelser. Andningen har också en central roll i övningarna och möjliggör stillhet i sinnet.

Kretsledaren Tina Wigg har utbildat sig till yogainstruktör hos Malla Rautaparta i Studio Manipura i Helsingfors och fortbildar sig kontinuerligt inom området.

Plats: AV-sidan, Björneborgsvägen 1, Munkshöjden. Ingång via innergården.

Tid: Måndagar kl. 18.30-20.15. En åtta gångers kurshelhet startar 8.4.

Ta med dig bekväma kläder, gärna yllesockor samt en yogamatta eller annat underlag. Jag rekommenderar även att ta med en filt.

Pris: Priset för kursen är 20 euro som betalas till föreningens konto FI56 4055 5452 3225 01 med referensnummer 2053.

Kretsledare: Tina Wigg, tinawigg@gmail.com, tfn 050 546 0595

Facebook: Meditation i rörelse – AVS, Munkshöjden

Back to top of page