Skip to main content

Verksamhet

Verksamheten är uppbyggd så att vi har dels allmän verksamhet som är öppen för alla medlemmar, och dels kretsar inom vilka specifik verksamhet sker.

Kretsar

För tillfället har vi tio verksamma kretsar: asahi, barnklubben, bridge, capoeira, föräldrafika, konstklubben, meditation, musiklek, rounddans och seniorsoppa. Alla medlemmar har rätt att ta del av kretsarnas verksamhet genom att anmäla sig som kretsmedlem till kretsledaren. Mera information om kretsarna finns på kretsens egen sida (underrubrikerna).

Medlemmarna får gärna framföra önskemål om ny verksamhet till styrelsen. Man får också gärna själv dra igång en ny verksamhetsform.

Allmän verksamhet

Alla medlemmar i Arbetets Vänner i Sörnäs är välkomna att delta i den allmänna verksamheten. Föreningen ordnar varje år flera teater- och konsertbesök. Dessutom ordnas fester och andra sammankomster samt vår- och höstmötet. Vi hoppas att så många som möjligt av medlemmarna deltar i dessa.

Vårens 2022 allmänna program finns nedan (klicka på rubriken för att läsa mera):

 • Event month and yearOct 2022

  Kris och katastrof i Mumindalen

  Event date22.10.2022
  Event time18:00
  Event locationLilla Teatern

  Föreställningen flyttad till hösten. Kris och katastrof i Mumindalen är en pjäs som baserar sig på Tove Janssons samhällskritiska ...

 • Event month and yearNov 2022

  Själarnas ö

  Event date19.11.2022
  Event time19:00
  Event locationSvenska Teatern

  Mera information om teaterbesöket och hur man anmäler sig publiceras i augusti. ...

Back to top of page