Skip to main content

Verksamhet

Verksamheten är uppbyggd så att vi har dels allmän verksamhet som är öppen för alla medlemmar, och dels kretsar inom vilka specifik verksamhet sker.

Kretsar

För tillfället har vi nio kretsar: barnklubben, bridge, capoeira, diskussionsklubben, föräldrafika, finska klubben, konstklubben, meditation och rounddans. Alla medlemmar har rätt att ta del av kretsarnas verksamhet genom att anmäla sig som kretsmedlem till kretsledaren. Mera information om kretsarna finns på kretsens egen sida (underrubrikerna).

Medlemmarna får gärna framföra önskemål om ny verksamhet till styrelsen. Man får också gärna själv dra igång en ny verksamhetsform.

Allmän verksamhet

Alla medlemmar i Arbetets Vänner i Sörnäs är välkomna att delta i den allmänna verksamheten. Föreningen ordnar varje år flera teater- och konsertbesök. Dessutom ordnas fester och andra sammankomster samt vår- och höstmötet. Vi hoppas att så många som möjligt av medlemmarna deltar i dessa.

Vårens 2021 allmänna program finns nedan (klicka på rubriken för att läsa mera):

 • Event month and yearMar 2021

  Baletten Svansjön på Nationalbaletten

  Event date27.03.2021
  Event time14:00
  Event locationNationaloperan

  AVS besöker Nationalbaletten för att se Svansjön! Anmälningstiden gick ut 27.11.2020. Platserna är på parkett. Vi träffas vid huvudentrén ...

 • Event month and yearMay 2021

  Vårmöte

  Event date16.05.2021
  Event time17:00
  Event locationKlubblokalen

  På mötet behandlas bokslut och årsberättelse för 2019 samt val av styrelsemedlemmar. Efter mötet servering. ...

 • Konstklubbens resa till Åland

  Event date17.05.2021 - 19.05.2021

  AVS’ konstklubb reser till Åland i maj! Resan kostar 725 euro/person i dubbelrum och 825 i enkelrum, priset inkluderar ...

Back to top of page